Ausérieux, samenwerken is beter werken
Hoe gaan we te werk?

Samenwerken is beter werken

Een samenwerking met mij begint altijd met een vrijblijvende kennismaking. Ik vind het belangrijk om uw verhaal te horen, uw verwachtingen te begrijpen en er zeker van te zijn dat we op dezelfde golflengte zitten.

Na dit eerste gesprek zal ik een voorstel uitwerken dat aansluit bij uw specifieke behoeften en doelstellingen. Zodra dit is goedgekeurd, stellen we een stappenplan op en gaan we aan de slag.

Ik zorg voor regelmatige feedbackmomenten, zodat we ervoor kunnen zorgen dat uw sociale media strategie altijd op koers blijft en de gewenste resultaten behaalt.

Wat kan je van mij verwachten:

Content Creatie

Van het maken van opvallende templates voor sociale media, tot het maken en bewerken van foto's en video's, ik bied een alles-in-één oplossing voor al jouw content behoeften. Ik zorg ervoor dat jouw merk consistent en professioneel wordt gepresenteerd, met inhoud die jouw doelgroep aanspreekt en betrekt.

Community Management

Het beheren van sociale media kan een tijdrovende taak zijn. Laat mij het voor jou doen. Ik zal je kanalen beheren, berichten plaatsen, en ervoor zorgen dat alles naadloos op elkaar aansluit. Mijn doel is om jouw bedrijf als merk te presenteren en een sterkere band op te bouwen met je doelgroep.

Copywriting

Schrijven voor sociale media is een kunst op zich. Of het nu gaat om het schrijven van een aantrekkelijke bio, een overtuigende 'over ons' sectie, of pakkende captions voor jouw posts, ik heb de vaardigheden en ervaring om je merk op de best mogelijke manier te verwoorden.

Zie jij een samenwerking zitten?